FANtv-nl-logo-mobile

Eindresultaat woonkamer - stoer en landelijk

 

Van onsamenhangend naar een geheel, een stoer en landelijke woonkamer is het resultaat. Wit en natuurlijke kleurtinten spelen een belangrijke rol.
De bewoners moesten bij hun verhuizing bijna alles nieuw kopen. Impulsieve aankopen resulteerde in een woonkamer waar de eenheid en de sfeer totaal ontbrak. Om de landelijke stijl te benadrukken is gekozen voor een verf met een aardetint voor in de hal. De horizontale vakken aan het begin van de hal creëren een levendige sfeer. De deuren met glas-in-loodramen komen bij een winkel voor antieke bouwmaterialen vandaan.De toegang naar de woonkamer is verplaatst, waardoor de hal een onderdeel van de zitkamer is geworden. De woonkamer heeft een andere opstelling gekregen waardoor de ruimte beter benut wordt en de bewoners meer van de breedte van het huis gebruik kunnen maken. Hierdoor creëer je meer eenheid en staan er minder losse elementen in de ruimte.


Op de plek waar eerst de banken stonden, is een boekenkast gemaakt met een ingebouwde haard. Ook de flatscreen heeft een plekje in de kast gekregen. Zo heb je alles bij elkaar. De meubels ogen erg relaxed, wit en groot.


Het kleed onder het zitgedeelte is een op maat gemaakt karpet, van verschillende soorten tapijt verwerkt in een karpet, hoogpolig en laagpolig door elkaar. De klassieke raamdecoratie is vervangen door stoere rolgordijnen die elektrisch bedienbaar zijn. Belangrijk daarbij is dat er geen inkijk mogelijk is.


Op de wand zit een sisalbehang. Dit behang komt weer terug in de robuuste eetkamertafel. Voor bij de eetkamertafel is gekozen voor vier brede fauteuils op wieltjes. Het eetgedeelte is comfortabel en nodigt uit tot lang tafelen!

Vergelijkbare artikelen