FANtv-nl-logo-mobile

Eenvoudig bevestigen van elektrabuizen

Netjes bevestigen van kabels en elektriciteitsbuizen is vaak een probleem. Met de productlijn E-fix van fischer kun je dit op een mooie manier oplossen.

Als je een elektriciteitsbuis netjes langs de muur wilt aanleggen, moet je klemmetjes gebruiken. Normale klemmetjes hebben als nadeel dat je moet voorboren, een plug in het gat drukken om vervolgens het klemmetje vast te schroeven.


Nogal omslachtig, zeker als je het vergelijkt met de werkwijze van E-fix klemmen van Fischer. Die druk je zo met plug en al in het boorgat en hij zit al vast! De buis kan er zo in geklikt worden en dan kunnen de draden worden getrokken. Dat bespaart je een hoop kostbare tijd en ergernis.


Een voorbeeld hiervan is ClipFix. Dit zijn klemmetjes die je zo in het boorgat kunt drukken. ClipFix is in het bijzonder geschikt voor een simpele, makkelijke, goedkope en snelle bevestiging van plastic of pvc buizen. Met minimale inspanning en zonder dat je al te veel gereedschap nodig hebt, bevestig je elektrabuizen aan massieve betonnen en stenen oppervlakken. Handig of niet?


 

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl