FANtv-nl-logo-mobile

Online verzekeren

Goed verzekerd zijn is erg belangrijk. Via de internetsite van Gelink Geld & Advies, Verzekeringdirect kun je dag en nacht, zeven dagen per week de juiste verzekering afsluiten.


Een hoop mensen zijn zonder dat ze het weten onder- en oververzekerd. Het is daarom verstandig om eens per jaar je gehele verzekeringspakket door te lichten. Want als je onderverzekerd bent, dan krijg je bij schade een stuk minder vergoed dan de werkelijke inboedel. Als je oververzekerd bent, dan betaal je teveel premie en dat is ook zonde van het geld.Op de site van Verzekeringdirect ben je zelf de baas, hoef je niet meer te wachten op offertes of om teruggebeld te worden. Je kunt de polissen niet meer kwijt raken, want ze worden bewaard in een elektronisch archief zodat je ze overal achter je computer kunt bekijken.


Verzekeringdirect neemt de schade direct in behandeling na elektronische aanmelding. Dat gebeurt nadat je de schade hebt aangebeld via de site. Als de aangemelde schade binnen de dekking van je verzekering valt, zal na de schadevaststelling door onafhankelijke experts van erkende gecertificeerde bureaus, het schadebedrag binnen 24 uur naar je rekening worden overgemaakt. De polissen van Verzekeringdirect lopen nooit langer dan een jaar, wat bij andere verzekeraars wel het geval is.

Vergelijkbare artikelen