FANtv-nl-logo-mobile

Vele toepassingen van polycarbonaat

Polycarbonaat is een stevig, hard en doorzichtig materiaal. Het is makkelijk in gebruik en wordt daarom veel gebruikt voor een groot gebied aan toepassingen.
Polycarbonaat onderscheidt zich van andere kunststoffen door haar optische zuiverheid in combinatie met een zéér hoge slagvastheid. Polycarbonaat platen zijn in onbewerkte staat maar liefst 250 maal sterker dan glas van dezelfde dikte en heeft brandvertragende eigenschappen.Polycarbonaat wordt onder andere gebruikt voor serredaken, kunstobjecten, inbraakvoorzieningen, constructietoepassingen, kijkglazen en reclameborden. Voor de overloop in het klushuis op IJburg is gebruik gemaakt van polycarbonaat. Het materiaal Europlex levert polycarbonaat in glashelder, opaal, brons en verschillende diktes.


Naast polycarbonaat Europlex levert een breed assortiment aan kunststoffen, naast polycarbonaat kun je er ook terecht voor acrylaat (plexiglas, perspex), Dibond, HPL, PE, PET, PVC, etc. Het bedrijf beschikt over een productiefaciliteit met de meest geavanceerde bewerkingstechnieken en machines. De bewerkingen variëren van het opmaat zagen, frezen, laseren van plaatmateriaal tot het compleet afleveren van kunststof eindproducten (displays, vitrines, interieurobjecten, etc).

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl