FANtv-nl-logo-mobile

Amsterdam Premium Dakkapel

De Amsterdam Premium Dakkapel is een dakkapel die speciaal volgens jouw wensen wordt gemaakt.Onderhoudsvriendelijk met de garantie van een zeer langdurige levensduur, door gebruikmaking van de meest duurzame materialen. De buitenzijde van de Amsterdam Premium Dakkapel wordt afgewerkt met onzichtbaar gemonteerd Keralit of een verlijmde kunststof volkernplaat wat in vele kleuren verkrijgbaar is.


Het dak is 100% waterdicht door gebruikmaking van het zeer duurzame EPDM (soort rubber). Het zeer fraaie ontwerp kenmerkt zich door mooie overstekken en verborgen goten, waardoor u geen ontsierende loodslabben ziet. De aansluiting op de dakpannen onder het kozijn wordt uitgevoerd met speciaal gelakt geribbeld lood.


Een eventueel toe te passen rolluik wordt onzichtbaar weggewerkt in het overstek. De binnenzijde van de dakkapel is voorzien van eenvoudig af te werken binnenafwerking. Net als bij de Amsterdam Dakkapel is er en ruime keuze in kleuren en uitvoeringen van het toe te passen kozijn.


De Amsterdam Premium dakkapel is leverbaar in iedere gewenste breedte vanaf een dakhelling van 23º tot een breedte van 10 meter en vanaf een dakhelling van 15º tot een breedte van 3.5 meter. Evenals de Amsterdam Dakkapel wordt de Amsterdam Premium Dakkapel geplaatst binnen 1 dag.


Kom kijken bij Lofta
Zou jewel eens een goed gestyleerde loft, voorzien van een Amsterdam Dakkapel of Amsterdam Premium Dakkapel willen binnenlopen? Kom dan naar Lofta, het beleveringscentrum van Ubbink waar je inspiratie opdoet en de diverse mogelijkheden ontdekt die Ubbink voor jouw zolder te bieden heeft.

Vergelijkbare artikelen