FANtv-nl-logo-mobile

Planten: Blikvangers in huis

De inrichting van je huis maak je helemaal af met planten. Prachtige planten en bloemen zorgen voor de finishing touch in de woonkamer. In combinatie met opvallende potten zijn planten echte woonobjecten.

Vrijwel alle planten zijn mooi. Maar er zijn planten die echte blikvangers zijn.

De Medinilla
De Medinilla is er daar één van. Het is een overtuigende plant met een hoogte van ongeveer 50 cm. De lange stelen met grote, roze bloemen hangen sierlijk naar beneden, terwijl de frisgroene bladeren omhoog steken. De plant komt zo goed tot zijn recht in een overwegend zwart en wit interieur.

 De orchidee
Een andere eyecatcher is de Orchidee: een echt exotische plant met prachtige bloemen die erg lang bloeien. De plant trekt zeker in combinatie met een mooie pot gelijk de aandacht en geeft een ruimte een chique uitstraling.

Kies voor de plant de juiste bloempot. Als je een plant in een passende pot zet, kun je de uitstraling nog meer versterken. Neem bijvoorbeeld eens potten in een opvallende kleur of een extra grote bloempot. Heel mooi is het om planten te herhalen. Zet bijvoorbeeld eens een paar orchideeën naast elkaar. Gebruik voor een nog groter effect dan dezelfde soort bloempot.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl