FANtv-nl-logo-mobile

Kunststof borstweringen

Naast kozijnen zitten er vaak ook nog panelen, schroten en ander houtwerk aan een woning. Dus als je toch de kozijnen laat vervangen, kijk dan gelijk wat er nog meer gedaan kan worden.


Als je alles in één keer laat vervangen, is je woning in één keer onderhoudsvrij en ben je uiteindelijk goedkoper uit. Vaak worden dakgoten en gevels bekleed met borstweringen om de woning onderhoudsvrij te maken. Ook verbergen borstweringen de bouwkundige structuren van gevels.


 


Voor kunststof borstweringen van KeurKozijn wordt gebruik gemaakt van Keralit: een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat wordt gemaakt van gerecycled kunststof. Het is ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting van schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarnaast heeft het materiaal een uiterst geringe uitzetting en is onderhoud niet noodzakelijk.


De borstwering is voorzien van een schrootmotief en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zorg ervoor dat de vorm en de kleurstelling van de borstwering past bij die van je kozijnen. Zo wordt de gevel één mooi geheel en vermeert het de waarde van je woning aanzienlijk.

Vergelijkbare artikelen