FANtv-nl-logo-mobile

Laminaattrends in 2007

Met laminaat is veel mogelijk, het ziet er mooi uit en is erg gemakkelijk schoon te maken. Ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe trends op het gebied van deze vloeren.Met de Eik Hommage lanceert Quick-Step twee 'Fond-de-Wagon'-designs. Deze hebben door invloeden van buitenaf veel te verduren gehad en zijn daardoor sterk verweerd. Omdat deze vloeren erg populair en duur zijn, was dit hét vertrekpunt om een Quick-Step-waardig alternatief op de markt te brengen.


Donkere eik landhuis
De Quick-Step 'donkere eik landhuis' ligt qua stijl in de lijn van de verweerde vloeren, maar met een minder uitgesproken rustiek karakter dan de Hommage-planken.

Deze vloer onderging een 'Cowtail'- behandeling. Hierbij wordt de staart van een koe in inkt gedopt om daarmee het hout te beregenen. Het effect is een onregelmatige spreiding van zwarte plekjes. De afgeweerde look en de mat geoliede finish hebben een typisch landelijke warme vloer als resultaat.


Afzelia Doussie
De Afzelia Doussie in een gebleekt grijzige uitvoering van laminaat is de ideale keuze voor mensen die houden van een tropische sfeer binnen een iets strakkere stijl. Deze vloer is de meest uitgesproken weerspiegeling van exotische houtsoorten.


Grijze, geborstelde teak
Nieuw is de grijze, geborstelde teak. Deze eigen creatie is nauwelijks nog als teakhout herkenbaar. De natuurlijke teak is gewit, afgebleekt en ingewreven. Dit levert een licht en modern patine-effect op. De combinatie van roze, blauwe en gele tinten zorgen voor een kleurenspel dat strak en modern is, maar toch een uitgesproken exotische kern heeft.Witte es
De Quick-Step Witte Es is uitgesproken modern van kleur én van structuur. De houttekening is sterk gelijnd waardoor het een vrij strakke uitstraling krijgt. De vele blauw-geel en rode kleuren verlenen aan deze vloer een zachte gloed.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl