FANtv-nl-logo-mobile

Makkelijk en snel egaliseren

Het egaliseren van je wanden kun je natuurlijk door een stukadoor laten doen. Toch is dit een echte doe-het-zelf klus. Met de producten van Alabastine kun jezelf je muren egaliseren

Of je nu muren hebt met oneffenheden, een structuurlaag, of lichte beschadigingen, je kunt de wanden zelf probleemloos glad maken.

Muuregaliseer
Als voorbereiding op het schilderen en het behangen kun je oneffenheden in wanden en plafonds tot 3 mm diep met een wit egaliseermiddel probleemloos egaliseren. Je kunt het gebruiken voor steen, beton, pleister- en stucwerk, cement en gipsplaten. Het is een egaliseermiddel in poedervorm, dus voor gebruik zul je het nog even moeten aanmaken met water.Stuc voor lichtbeschadigde wanden

Voor het egaliseren van lichte beschadigingen kun je een speciale stuc gebruiken. Dit kant en klare product kun je alleen binnen gebruiken en is geschikt in ruimtes waar je te maken hebt met condensvorming, bijvoorbeeld de badkamer en de keuken. Je kunt dit eenvoudig aanbrengen met een blokwitter en egaliseren met een spackmes.

Het geeft je wand een spiegelglad eindresultaat. De wand kun je goed schuren en is daarna goed te schilderen of te behangen.

Stuc voor structuurwanden
Wanden met sierpleister, granol, spachtelputz en structuurverf kun je egaliseren met de stuc voor structuurwanden. Je kunt hiermee vullen en egaliseren tot een laag van 4 mm. Dit is een kant en klaar product dat je eenvoudig kunt verwerken.

Vergelijkbare artikelen