FANtv-nl-logo-mobile

Snel een mooie schutting

Als je de schutting in je tuin eens goed bekijkt, dan zie je dat er behoorlijk wat groene aanslag op zit. Je wilt lekker in je tuin zitten, maar zo'n lelijk verweerde schutting is natuurlijk geen gezicht.


Zeker nu die zonnige dagen er weer aan komen wil je natuurlijk lekker de tuin in. Alleen die lelijke schutting, wat moet je daar nou mee? Gelukkig is er Cuprinol spray. Daarmee ziet je schutting er in een handomdraai weer als nieuw uit.

Minder werk
Het schilderen van je schutting is een hele klus die je niet zomaar in een dagje doet. Behalve als je de Cuprinol spray gebruikt. Hiermee voorzie je de schutting van een beits of een olie, alleen dan niet met de kwast maar met een spray.


Met de Cuprinol drukspuit gaat dat zeker vier tot tien keer sneller dan met de kwast. Ook krijg je een mooi egaal resultaat. Schuttingen zijn er natuurlijk in verschillende houtsoorten, dus voor ieder soort is er een beits of een olie.


Schoonmaken
Voor een duurzaam resultaat kun je de schutting van te voren het beste schoonmaken met een krachtreiniger. Alle Cuprinol producten zijn op waterbasis en bevatten geen actieve ingrediënten waardoor ze veilig in gebruik zijn bij planten en dieren.Dus: de Cuprinol spray is niet alleen handig om je schutting in een nieuw jasje te steken, maar ook om je tuinmeubelen en vlonders weer verzorgd en weersbestendig te maken.

Vergelijkbare artikelen