FANtv-nl-logo-mobile

Mooi zelf doen met Nederlands design

Een mooie wastafel gezien, maar geen bijpassende kraan? Vaak ren je van hot naar her om alle badkameronderdelen op elkaar af te stemmen. Nu hoeft dat niet meer.Met de badkamerconcepten Boston en Items vind je alles in één doordachte lijn: van douchecabine of wastafelmeubel tot zeepdispenser. En dat in modern Nederlands ontwerp.Een mooie badkamer voor iedereen
Het meubilair, de wastafels en de douchecabines zijn in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Dus of je nu een grote of een kleine badkamer hebt, met Boston en Items lukt het je altijd om de meest optimale indeling te creëren.


Kwaliteit en zekerheid
Ook aan veiligheid is gedacht: zo wordt het kraanhuis van de thermostaatkranen nooit warmer dan de ingestelde temperatuur, is de kraan voorzien van een 40۫C veiligheidspal en stopt de warmwateraanvoer automatisch bij het wegvallen van koudwateraanvoer. De douchecabines zijn voorzien van 6 mm. dik veiligheidsglas.De finishing touch
Accessoires en kranen maken de badkamer compleet en moeten bij voorkeur èn functioneel èn mooi zijn. Er is een ruime keuze uit accessoires in de kleuren glanzend chroom en geborsteld RVS. Voor wie liever niet in (nieuwe) tegels boort, is er Tigerfix. Hiermee kunnen accessoires aan de wand worden bevestigd met behulp van een speciale tweecomponenten pasta, die ook weer gemakkelijk en volledig verwijderd kan worden m.b.v. een verfföhn.


Tiger-kranen zijn eenvoudig te monteren. Zo zijn de wastafelkranen geheel vanaf de bovenzijde op een wastafel(meubel) te monteren en kunnen de thermostaatkranen door gebruik te maken van een speciaal montagesysteem direct op de muur gemonteerd worden zonder ontsierende wartelmoeren.

Vergelijkbare artikelen