FANtv-nl-logo-mobile

Schilderen is belangrijk!

Goed schilderwerk verlengt de levensduur van de gevel van je huis. Door neerslag, wind en zon ontstaan beschadigingen en is het noodzakelijk om het regelmatig te onderhouden.Dat onderhoud kan per onderdeel van de gevel verschillen. Zo slijt de verf niet overal op hetzelfde tempo en wordt het huis in verschillende maten blootgesteld aan weersinvloeden.


  


Door een schildersbedrijf
Je kunt dit onderhoud natuurlijk zelf doen, maar slimmer is het om het door een schildersbedrijf te laten doen. Zij weten precies welke plekken van de gevel kwetsbaar zijn en waar extra onderhoud nodig is. Ook kunnen zij door jarenlange ervaring een meerjaren onderhoudsplan maken. Hierdoor worden de gevelelementen goed onderhouden en kosten gespreid. Door een goed onderhoudsplan kan het schilderwerk op langere termijn voordeliger zijn dan een schilderwerk om de vijf jaar.


Van Krimpen
Maar ook binnenschilderwerk kan goed door een schildersbedrijf worden gedaan. Schildersbedrijf van Krimpen heeft met beide vormen jarenlange ervaring. Maar daar blijft het niet bij. Ook voor houtrotherstel, betonherstel en glas- en spuitwerk kun je bij Van Krimpen terecht.


  

Vergelijkbare artikelen