FANtv-nl-logo-mobile

Een strakke afwerking

Een modern huis heeft vaak een strakke inrichting. Daarin horen geen ouderwetse radiatoren, maar kies je juist voor een strak designmodel. En hoe werk je het doucheputje af?


Xtend
Een modern huis is niet compleet zonder designradiatoren. Deze radiatoren heb je in alle soorten en maten. Neem bijvoorbeeld de Xtend van Thermic. Dit is een volledig vlakke radiator in de kleur antraciet en is geschikt voor in de keuken, woonkamer, badkamer en hal. Wil je liever een andere kleur? Dan is dat ook mogelijk.

De voorplaat is volledig gelakt. Dit design loopt rond de hoeken van de radiator volledig door. De volledig geïntegreerde muurbevestiging dient tegelijkertijd als zijbekleding. Zo kun je niet achter de radiator kijken en kan er geen stof aan de achterkant komen.


De radiator bestaat in twee uitvoeringen, drie hoogtes, vier breedtes en is leverbaar met een strakke handdoekbeugel.Easydrain
Wil je jouw huis strak inrichten, denk dan ook aan de kleine dingetjes. Kies daarom voor een Easydrain. Dit ziet er niet alleen veel mooier uit dan een doucheputje, maar is ook veel handiger. Een klein doucheputje heeft namelijk vaak moeite om grote hoeveelheden water tegelijk weg te werken. Met een Easydrain is het geen probleem. Een ander groot voordeel van deze douchegoot is de beperkte inbouwdiepte.


Warmteservice
Wie koopt bij Warmteservice verzekert zich, naast vaste lage prijzen, van deskundig advies en een perfecte service. Warmteservice kan je helpen met het uitzoeken van de verwarming die jij wilt. Ze geven je advies en kunnen precies vertellen waar je op moet letten. Er zijn inmiddels 37 vestigingen in Nederland. Er is er dus altijd een Warmteservice-vestiging bij jou in de regio.


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl