FANtv-nl-logo-mobile

Woonveilig draadloos alarmsysteem

Het WoonVeilig alarmsysteem is een draadloos alarmsysteem dat volledig via internet werkt. Dit is zeer goedkoop en biedt veel mogelijkheden.

WoonVeilig is een slim alles-in-één alarmsysteem om je huis draadloos te beveiligen tegen inbraak-, brand- en waterschade. Jij en eventuele contactpersonen worden door WoonVeilig direct per sms, telefoon of e-mail gewaarschuwd bij een alarm. Zo kun je tijdig actie ondernemen en erger voorkomen.

 

 

Via internet altijd en overal toegang tot je alarmsysteem
Via internet (op een computer of mobiele telefoon) weet je altijd of thuis alles in orde is. Je schakelt het alarm waar je ook bent eenvoudig in of uit. Ook zie je wie er als eerste thuis is gekomen. Handig als je wilt weten of je kind veilig thuis is.

Met de WoonVeilig Camera kun je zelfs 24 uur per dag live beelden bekijken. En deze optionele camera kan er voor zorgen dat een alarmmelding vergezeld gaat van een foto. Zo kun je in één oogopslag zien of het alarm niet is veroorzaakt door een dier of door een onhandige huisgenoot.

 

 

Installeren en uitbreiden
Het basisalarmsysteem is binnen 25 minuten door iedereen eenvoudig zelf te installeren, maar dit kan ook voor je verzorgd worden. Het systeem wordt standaard geleverd met inbraakmelders en is eenvoudig en draadloos uit te breiden met extra accessoires zoals extra afstandsbedieningen, rookmelders, lekkagemelders en camera's.

 

Hier vind je alle informatie

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl