FANtv-nl-logo-mobile

Je persoonlijke fotobehang

Fotobehang is één van de mooiste manieren om een wand te bekleden. Wist je dat je ook je eigen foto's als fotobehang kunt gebruiken?

De webwinkel Muurmode kan je dit persoonlijke fotobehang leveren. Naast standaard fotobehang biedt Muurmode de mogelijkheid om een gepersonaliseerde fotowand te bestellen in de exacte maten van je muur. Kijk op Muurmode voor alle prijzen.

 

 

Extra hoge kwaliteit behang
Ze leveren gepersonaliseerd fotobehang alleen in de beste kwaliteit vliesbehang, dus niet van behangpapier zoals de standaard modellen. Vliesbehang is erg sterk, resistent tegen vuil en vocht en makkelijk op te plakken.

Voorwaarden aan de foto
Voor uw gepersonaliseerde fotobehang raden ze aan een foto aan te leveren van voldoende kwaliteit. Muurmode raadt aan om een foto te gebruiken van minimaal 700 pixels per meter fotobehang. Dit wil zeggen dat voor een fotobehang van 2 bij 4 meter de foto minimaal 3,9 Megapixels (1400 x 2800 pixels) moet zijn. Hoe beter de kwaliteit van de foto, hoe scherper het behang op de muur wordt.

 

 

Met name als het fotobehang in een kleinere ruimte gehangen wordt, en er dus altijd van dichtbij naar gekeken wordt, is het raadzaam een hoge resolutie foto aan te leveren.

Kijk hier voor alle informatie en de prijzen

Tags: behang, fotodecoratie