FANtv-nl-logo-mobile

3D wandpanelen

Een 3D wandpaneel is een opmerkelijke muurdecoratie waarmee je een saaie muur een spectaculair uiterlijk kunt geven.

Een 3D wandpaneel is een uniek alternatief voor behang of muurverf. Het zijn panelen met relief-patronen waardoor de wandbekleding iets de kamer inkomt. Dat geeft een mooi 3D effect.

3d wandpanelen

Je kunt een hele muur (of plafond) aankleden met 3D wandpanelen, of er alleen een strook mee bekleden. Er zijn diverse orginele patronen waarmee je een baan of een gecentreerd vlak op de muur kunt maken.

3D panelen zijn in Nederland te koop bij Muurmode.

.3d muurpanelen

Kenmerken 3D wandpanelen
Er zijn twee doorten wandpanelen. De eerste soort wandpanelen zijn gemaakt van milieuvriendelijk bamboepulp. Deze 3D panelen passen perfect in deze ijd waarin duurzaamheid en milieuvriendelijkheid steeds belangrijker gevonden wordt. De tweede soort 3D wandpanelen is gemaakt van een speciaal gips. Doordat deze gipsen panelen zwaarder zijn dan de bamboepanelen worden ze vaak ingezet voor professioneel gebruik.

Maar of je nu 3D wandpanelen van gips of bamboe koopt, beide soorten panelen zijn hol van binnen, geluidsdempend, brandwerend en modulair. Dit maakt 3D panelen heel geschikt om zowel een kleine als een grotere oppervlakte mee te bekleden.

3d wand

Het bevestigen van de 3D panelen gaat heel eenvoudig. Iedereen kan het zelf doen. De panelen worden in het wit geleverd, maar zijn gewoon te verven. Je kunt ze iedere kleur geven.

3D wandpanelen zijn thuis te gebruiken, maar ze worden ook veel in kantoren en wachtruimtes toegepast. Hun unieke uitstraling past heel goed in een modern interieur. Kijk maar op Muurmode voor alle mogelijkheden en prijzen.

3d muurpanelen rood

Tags: Wanddecoratie, behang, muurdecoratie