FANtv-nl-logo-mobile

Van zolder naar fitnessruimte (eindresultaat)

Drukke baan en geen tijd om naar de sportschool te gaan. Het klusteam heeft van een rommelzolder een echte fitnessruimte gemaakt. De nadruk ligt op sporten in de natuur.Dit was een echte rommelzolder waar de bewoners sinds de verhuizing nooit meer iets aan hebben gedaan. Nu is de zolder helemaal omgetoverd tot een luxe fitnessruimte, waar materialen van hout en de kleur groen de boventoon voeren.Op de vloer ligt een notenkleurig laminaat, makkelijk te onderhouden en ideaal voor deze ruimte. Op de schuine wanden zijn notenkleurige wandpanelen bevestigd. Nu lijkt het of de vloer helemaal doorloopt. De ruimte krijgt daardoor een natuurlijke uitstraling.


Bij buiten en bos denk je natuurlijk aan de kleur groen, deze is dominant aanwezig. Het traphek, de buizenconstructie, de shuifpanelen en de ombouw van de ketel hebben een bosgroene kleur gekregen. Eén van de eyecatchers is het fotobehang van een bos boven het trapgat. Nu lijkt het helemaal of je aan het trainen bent in de natuur. Je kunt tussendoor even uitrusten op het zitelement dat bekleed is met een groenkleurig tapijt.
Spiegels mogen natuurlijk niet ontbreken. Achter de spiegelwand zit een lcd-scherm zo hoef je niet bang te zijn jouw favoriete programma te missen. Tijdens het sporten kun je lekker tv-kijken.


Om voor voldoende zuurstof te zorgen, staan er in de ruimte enkele mooie planten. De wolkenlampen gemaakt van een doorzichtige print geplakt op polycarbonaat maken het geheel af. Het trainen kan beginnen!

Vergelijkbare artikelen