FANtv-nl-logo-mobile

Doe meer met designradiatoren

De meeste mensen kennen designradiatoren alleen van de badkamer. Terwijl designradiatoren in iedere ruimte een mooi onderdeel van het interieur kunnen zijn.


Designradiatoren combineren functie met schoonheid. Ze houden je huis net zo warm als een gewone radiator, maar ze zien er een stuk mooier uit, het oog wil tenslotte ook wat.

De radiatoren van Henrad staan al bekend om hun mooie uitstraling, maar vandaag de dag levert Henrad ook prachtige designradiatoren. Deze radiatoren zijn er in zeer compacte uitvoeringen en hebben de aansluiting aan de onderkant. De aansluitleiding zit bij deze modellen weggewerkt binnen de omkasting. Daarnaast zijn de radiatoren ook leverbaar met een vlakke voorkant. Echt een mooi voorbeeld van tijdloze radiator die mooi past in een modern interieur.


Verticale radiatoren
Inmiddels zijn deze radiatoren ook in een verticale uitvoering leverbaar. Dat levert een mooie oplossing voor naast een schuifpui, in de hal of in de keuken. Door gebruik te maken van een verticale radiator houd je meer ruimte over om meubelen tegen de wand te zetten.De radiatoren van Henrad zijn niet alleen mooi, ze zijn ook goed betaalbaar. Laat je informeren en kom er achter dat je voor een geringe meerprijs je huis een stuk mooier verwarmen kunt.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl