FANtv-nl-logo-mobile

Eindelijk ruimte in de garage

Sportartikelen, tuinspullen en gereedschappen. Alles komt terecht in de garage. En op een gegeven moment ligt de garage zo vol dat de auto er niet eens meer bij past.Al die spullen moeten een plekje krijgen. Maar waar? Vaak is het dan het gemakkelijkst om het maar even in de garage te leggen. Maar even wordt als snel langer. Op deze manier komen er veel spullen bij en op een gegeven moment ligt de garage dan helemaal vol.


Gebrek aan opbergruimte
Het probleem ligt bij de opbergruimte. Of beter: bij het ontbreken ervan. Want als die er wel was, dan zouden de sport- of hobbyspullen niet in de garage hoeven te liggen. Gelukkig is er een oplossing waar je én veel spullen mee kwijt kunt én waar je plaats mee kunt maken voor de auto.Aan de muur
De basis van het systeem wordt gevormd door de speciaal voor de garage ontworpen slat wall panelen XL en L. Deze zorgen ervoor dat de spullen niet meer op de grond hoeven te liggen, maar aan de wand komen te hangen.


Voor het slat wall systeem zijn diverse slimme opbergoplossingen gemaakt. De basisdoelstelling is dat niets op de grond hoeft te staan. En je hoeft niet meer te boren! Eens geïnstalleerd kunnen de opbergoplossingen makkelijk verschoven of ergens anders geplaatst worden om aan veranderende behoeften snel en gemakkelijk te voldoen.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl