FANtv-nl-logo-mobile

Extra ruimte met een dakkapel

Je woont prima naar je zin, maar soms mis je net wat extra ruimte. Ruimte die je zou kunnen benutten voor een lekker lichte kinderkamer of een royale werkkamer op zolder.Maar je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor een slaapkamer met uitzicht op maan en sterren of misschien wel een whirlpool in de badkamer. Herken je dit? Dan is een dakkapel een overweging waard. Met een dakkapel win je niet alleen een schat aan ruimte in huis, je haalt ook nog eens veel meer daglicht naar binnen. Ruiter Dakkapellen is dé dakkapelspecialist van Nederland. In de afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot marktleider.Binnen één dag geplaatst
Nadat jouw dakkapel is opgemeten, wordt deze in eigen fabriek op maat gebouwd. De kant en klare dakkapel komt met eigen materieel jouw kant op en wordt geplaatst door deskundige medewerkers. Dit alles zorgt er voor dat de dakkapel binnen één dag volledig geplaatst is.


Op en top maatwerk
Hout of kunststof. Eigentijds modern, klassiek met roeden of glas in lood. De mogelijkheden zijn eindeloos. En natuurlijk zijn de dakkapellen verkrijgbaar in diverse kleuren en in elke afmeting.


Duurzaam en onderhoudsarm
Dankzij het gebruik van duurzame, onderhoudsarme materialen hebben de dakkapellen van Ruiter een gegarandeerde lange levensduur. Naast een grote keuze in allerlei stijlen (van modern tot klassiek) is er ook een grote hoeveelheid opties verkrijgbaar zoals ventilatieroosters, raamhorren en zonwerende rollluiken/screens.


Extra service
Ook voor hulp bij het aanvragen van een bouwvergunning kun je bij Ruiter terecht. Maar ook voor een aantrekkelijke financieringsregeling van je bouwplannen ben je er aan het goede adres.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl