FANtv-nl-logo-mobile

Geen last van zijwaartse lichtinval

Een screen is een vlakhangende zonwering oorspronkelijk ontworpen voor grote gebouwen zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen. Hiermee zorg je voor een mooi lichteffect.

Maar zo'n scherm kan ook uitstekend toegepast worden bij woningen. Dit is zeker een goede optie als je geen uitvalscherm kunt plaatsen, omdat het doek tussen twee geleiders vertikaal naar beneden glijdt.

 

 

Diffuus licht 
Het doek van de screen is gemaakt van glasvezeldoek. Dit doek heeft een enigszins open structuur, waarbij circa 85 tot 90% van het zonlicht gefilterd wordt, maar waarbij het zicht naar buiten behouden blijft. Ook zorgt het er voor dat je overdag nagenoeg geen inkijk hebt. Er komt wel diffuus licht naar binnen, maar voorkomt dat je een opgesloten gevoel krijgt. Zo heb je geen last van zijwaartse lichtinval.

Energiebesparend 
In de winter werken de screens energiebesparend. Dit komt doordat de warmte door het glasvezeldoek voor een groot deel binnen wordt gehouden. Ook zijn de screens weersbestendig, schimmelvrij en zijn ze gemakkelijk schoon te maken.

 

 

Standaard worden de screens geleverd met een afgeschuinde kap, maar wil je iets anders? Een rechte of een ronde kap is natuurlijk ook mogelijk.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl