FANtv-nl-logo-mobile

Koole klaart de klus

Zoek je een specialist op het gebied van asbestverwijdering, sloopwerken, bodem- en brandschadesanering en grootschalige zuig- en opruimtechnieken? Koole klaart de klus!De kracht van Koole is de combinatie van innovatieve methodes, hightech materieel en vakbekwame medewerkers. Bij iedere opdracht wordt gewerkt volgens de strenge kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen. Hoe complex of grootschalig een project ook is, Koole klaart de klus. Veilig, deskundig, effectief en met oog voor het milieu.


Otapan
De zwaveltanker de Otapan zou in Turkije gesloopt worden, maar de Turkse regering liet het schip niet toe. In de Otapan zat namelijk 77 ton asbest! Het Ministerie van VROM haalde het schip terug naar Nederland. Tijd voor een grondige sanering. Voor Koole een routineklus. Het schip werd van boven tot onder grondig leeggehaald en gereinigd. Door de inzet van vakkundige medewerkers en de juiste apparatuur werden alle materialen veilig en milieuverantwoord gescheiden en afgevoerd.


 


Asbest
Asbest komt overal voor. Niet alleen in gebouwen, maar ook in fabrieksinstallaties, schepen, kruipruimtes, zoldervloeren en in de bodem. Koole adviseert de opdrachtgever over de te nemen stappen en stelt vervolgens in overleg een saneringsplan op. Na een gedegen voorbereiding, een goede planning en een duidelijk werkplan start het werk op locatie.


Tegen de vlakte
File op de Nederlandse snelweg. Eerder regel dan uitzondering. Een verbreding van de A2 moet de oplossing bieden op deze belangrijke verbindingsweg. Maar voor een verbreding is ruimte nodig. Verzorgingstehuis Rheijngaarde in de Meern moest daarom tegen de vlakte. Onverbiddelijk. Koole gaat dan wel onverbiddelijk te werk, onbezonnen is het zeker niet. Hoe groot of hoe klein het te slopen gebouw of de installatie ook is, er gaat altijd een gedegen voorbereiding aan vooraf. Zodat verrassingen zoals asbestverontreiniging of instortingsgevaar geen kans krijgen.


 


Koole sloopt op een verantwoorde manier en houdt daarbij rekening met mens, milieu en omgeving. Snel en efficiënt en veiligheid staat voorop.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl