FANtv-nl-logo-mobile

Slopen is essentieel!

Slopen is vaak het begin van een klus. Want voordat er iets nieuws opgebouwd kan worden, moet de oude situatie eerst opgeruimd worden.Slopen lijkt eenvoudig. Je trekt alles van de muur en het is gesloopt. Maar dat is maar schijn, want bij slopen komt veel meer kijken. Professioneel slopen doe je volgens een gedetailleerd plan. Want wat sloop je, hoe doe je dat, wat zijn daarvan de consequenties en waar moet het puin eigenlijk heen?Professioneel bedrijf
Daarom kun je voor sloopwerk het beste een professioneel bedrijf inschakelen. Kies je voor een bedrijf als Beelen Sloopwerken dan weet je zeker dat alles volgens plan gebeurt, dat je precies weet hoeveel het je gaat kosten en dat het veilig is.


De tijd van alleen brute kracht, de ferme sloophamer, de dreunende drilboor en de sloopbal is voorbij. Onder meer door strengere wet- en regelgeving is slopen een gespecialiseerd vak geworden, waarin geavanceerde technieken, high-tech machines en logistieke beheersing de instrumenten zijn voor een succesvolle operatie. Maar bovenal draait het om vakmensen, die weten wat ze doen. En bij wie liefde voor het slopersvak in het hart gebakken zit.


  


Asbest en recycling
Of het nu gaat om gewoon sloopwerk, totaalsloop of renovatiesloop, Beelen zorgt ervoor dat alles gaat zoals het moet gaan. Kom je tijdens het werk asbest tegen, dan is het zaak om daar op een goede manier mee om te gaan. Voor Beelen is dit geen probleem. Maar wat denk je van het puin dat vrijkomt tijdens het slopen. Ook de recycling hiervan van bij Beelen in goede handen.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl