FANtv-nl-logo-mobile

Wat kost een schuifpui?

Met een schuifpui geeft je je woning een geheel ander aanzicht. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook binnen. Een huiskamer lijkt veel groter na het plaatsen van een schuifpui. Bovendien kun je bij warm weer ook binnenshuis gevoelsmatig helemaal buiten leven.
 

schuifpui

 
Bij een schuifpui lijken kamer en tuin in elkaar over te lopen wat een heel ruimtelijk effect geeft. Ook zorgt een schuifpui voor veel licht in de woonkamer.
 
Er zijn verschillende soorten schuifpuien. Een kunststof schuifpui is duurzaam en heeft weinig onderhoud nodig, evenals een aluminium schuifpui die het huis een strakke uitstraling geeft. Wie van klassiek houdt zal echter misschien liever kiezen voor een sfeervolle houten schuifpui.
 
Een andere keuze die je maakt is die tussen een hefschuifpui en een kiepschuifpui. Kiepschuifpuien kun je net zoals een kiepraam open zetten zonder dat er iemand van buiten naar binnen kan komen. Een hefschuifpui kun je horizontaal in verschillende standen vastzetten. Dat is, indien geopend, minder veilig tegen insluipers maar een hefschuifpui heeft als groot voordeel dat de looprail van de schuifpui net zo hoog ligt als de vloer zodat je geen drempel hebt.
 
De prijs van een schuifpui is sterk afhankelijk van de grootte van de kamer. Wil je weten wat een schuifpui voor jouw huis kost dan kun je het beste bij Solvari een aanvraag doen. Je krijgt dan gratis en geheel vrijblijvend maximaal vijf offertes van aanbieders uit je eigen regio.

Tags: terras, deur, schuifpui

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl