FANtv-nl-logo-mobile

Klusveiling. Vind een goedkope vakman voor een klus.

Websites die klussers en mensen die een goede klusser zoeken zijn sterk in opkomst. Niet verwonderlijk, want voor beide partijen zijn deze sites bijzonder handig.

klusser

Klussers, vaak ZZP'ers, komen zo aan nieuwe klanten en mensen die in hun huis of tuin een klus te klaren hebben kunnen zo veel geld besparen. Het is namelijk via deze sites heel eenvoudig om in contact te komen met beschikbaren vakmensen en de goedkoopste offerte te selecteren.

Klusveiling is zo'n bemiddelingssite. Het is een plezierig werkende site met een goed aanbod aan klussers en klussen. Klusveiling is de Nederlandse versie van het in het buitenland zeer succesvolle Twizzi.

Vakmensen
Op Klusveiling kun je vakmensen vinden voor de meest uiteenlopende klussen. Een tuinman, een timmerman, een schilder, een electricien, een behanger, een tegelzetter maar ook vaklieden die een dak kunnen repareren, je woning kunnen isoleren, een keuken kunnen plaatsen, een schuur kunnen slopen, een terras kunnen bestraten of wat dan ook. Voor iedere klus heeft Klusveiling vakmensen.

klusveiling

Gratis je klus plaatsen
De naam Klusveiling is wat vreemd gekozen, want met een veiling heeft het niets te maken. Je plaatst je klus (gratis) op de website en vakmensen reageren razendsnel. Uit alle aanbiedingen kun je vervolgens een vakman kiezen (of niet, daar ben je vrij in) en deze eventueel de opdracht geven.

Voor mensen die een klus willen laten uitvoeren is Klusveilig gratis en geheel vrijblijvend. Je kunt het dus gerust eens proberen als je wilt weten wat het kost als je een klus wilt laten uitvoeren. Vakmensen die via Klusveiling aan werk willen komen moeten wel een vergoeding betalen, maar deze kunnen een maand lang de site gratis uitproberen.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl