FANtv-nl-logo-mobile

Suzuki op de INTERMOT

Suzuki heeft voor 2007 een aantal nieuwe modellen gepresenteerd. Het Japanse merk nam een groot aantal mee naar Duitsland.


Zo kon het publiek kennismaken met de Suzuki Bandit 650/S. Deze is voor 2007 voorzien van een nieuw watergekoeld viercilinder motorblok. De Bandit is de ideale allround middenklasser met een uitstekende performance.


Ook stond de grote broer van de 650 op de INTERMOT in Keulen: de nieuwe Bandit 1250/S. Ook deze is voor 2007 voorzien van een nieuw modern watergekoeld motorblok. Deze Bandit werd beroemd door het leveren van zwaargewicht prestaties voor de prijs van een middengewicht.Suzuki GSX-R1000
Suzuki kwam ook met een nieuwe GSX-R1000 en een compleet nieuw model, de B-King. De nieuwe 2007 GSX-R1000 is de krachtigste GSX-R ooit gebouwd en de B-King werd eerder als "concept-model" geïntroduceerd door Suzuki.


Burgman
De Suzuki Burgman familie werd voor 2007 uitgebreid met de nieuwe Burgman 125 en Burgman 200. Deze is uiterst geschikt voor snelle ritjes door de stad of tussen de files op de snelweg.Een vloeistofgekoeld één cilinder motorblok zorgt in combinatie met elektronisch brandstof injectiesysteem voor een soepele vermogensafgifte. Naast alle praktische voordelen biedt de Burgman zeer goede stuureigenschappen.


Geef je mening over de nieuwe modellen!

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl