FANtv-nl-logo-mobile

Kawasaki 1400GTR (model 2010)

De GTR1400 voor 2010 bouwt voort op de wereldberoemde prestaties van zijn voorganger, maar bevat nieuwe toerkenmerken en de nieuwste technologie voor bestuurdersondersteuning.


Het model biedt zowel geweldige supersportprestaties als een comfortabel toerpotentieel voor de lange afstand.KTRC, het eerste tractieregelsysteem van Kawasaki, biedt de rijder een gerust gevoel om gladde wegen met zelfvertrouwen tegemoet te gaan. Dit systeem werkt met een ongeziene soepelheid en heeft een minimale impact op het rijplezier.


Het 2e generatie K-ACT (geavanceerde coactieve remtechnologie van Kawasaki) ABS voegt extra remkracht toe aan de actieve remcontrole van de rijder voor betrouwbare en zeer effectieve remprestaties onder alle omstandigheden. Er zijn 2 keuzes mogelijk zodat de rijder zijn voorkeur zelf kan bepalen.Het windscherm is hoger en elektrisch verstelbaar. Bovendien zijn verwarmde handgrepen nu standaard.


Het nieuwe kuipwerk verzekerd een betere windbescherming, een hogere warmtegeleiding en een duidelijker zicht in de achteruitkijkspiegels.


De ECO Ride indicator voor zuinig rijden wordt op het LCD-scherm weergegeven wanneer het brandstofverbruik gunstig is. De rijder kan zo de brandstofbesparing maximaliseren. De mapping van de brandstofinjectie wordt dan "armer" gezet.Samengevat kan men stellen dat de nieuwe 1400GTR meer comfort, meer technologie en meer hulpmiddel biedt aan de rijder en dit bovenop de reeds heel complete uitrusting van zijn voorganger.

Vergelijkbare artikelen