FANtv-nl-logo-mobile

Suzuki GSX1250FA (model 2010)

Maak kennis met een uitstekende en betaalbare tourmotor. Geschikt voor lange reizen naar het buitenland, maar ook voor sportieve korte stukjes en comfortabel woon/werkverkeer.


De compleet nieuwe GSX1250FA combineert een krachtig 1255cc motorblok met perfecte stuureigenschappen en het comfort van een fraai gestylde volledige stroomlijn.Het betrouwbare 1255cc motorblok is bekend van de Bandit 1250/S en heeft zich reeds ruimschoots bewezen. Het vloeistof gekoelde motorblok levert een enorm koppel, al vanaf de lagere toerentallen. Voorzien van Suzuki's SCEM cilinderwanden, voor een perfecte afdichting van de zuigers, en een extra balansas die eventuele trillingen tot een minimum beperkt.


Het motorblok is uitgerust met een hightech brandstofinjectie-systeem met Suzuki's “Dual Throttle Valve” (SDTV) techniek, afkomstig uit de GSX-R supersport motoren. Deze techniek zorgt voor een soepele afgifte van het vermogen, perfecte gasreactie, een laag verbruik en een lage uitstoot van schadelijk stoffen. Ieder 36mm gasklephuis heeft een primaire gasklep, aangestuurd door de rijder, en een secundaire gasklep die wordt geopend door het geavanceerde motormanagementsysteem. De secundaire gasklep zorgt voor een ideale inlaatsnelheid onder alle omstandigheden voor een goede gasreactie, een efficiënt verbrandingsproces en meer koppel bij lage toerentallen. Uiteraard is het injectiesysteem ook uitgerust met Suzuki's automatische stationair toerental regelaar (ISC), die zorgt voor een perfect stationair toerental, terwijl Suzuki's luchtinjectie systeem (PAIR) er samen met de katalysator voor zorgt dat de uitstoot van schadelijke stoffen tot een absoluut minimum wordt beperkt.Het rijwielgedeelte van de GSX1250FA biedt de ideale combinatie tussen sportieve stuureigenschappen voor bochtige wegen en comfort op lange rechte wegen. De zithoogte is instelbaar wat de GSX1250F geschikt maakt voor rijders van iedere lengte. Zowel de 43mm voorvorkpoten als de achterschokbreker hebben een instelbare veervoorspanning, zodat er ook met een duopassagier en bagage een perfecte handling kan worden gegarandeerd. De GSX1250FA beschikt standaard over een geavanceerd ABS systeem.


De sportief vormgegeven stroomlijn zorgt voor een goede bescherming van de rijder en biedt ruimte aan de verticaal gestapelde halogeen koplampen. De zeer complete tellerunit biedt naast de standaardmeters en waarschuwingslampjes een shift light en een versnellingsindicator.GSX1250FA Touring Edition
Naast de standaard GSX1250FA introduceert Suzuki gelijktijdig de comfortabele Touring Edition van de GSX1250FA. Voorzien van een fraaie zijkofferset, met topkoffer als extra optie, en een vario touringscherm. Zowel de originele koffers als het ruitje voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die Suzuki stelt aan al haar producten. De Touring Edition maakt de GSX1250FA nog completer en biedt nog meer comfort en bagagemogelijkheden, wat hem met name voor lange afstanden en motorreizen de ideale partner maakt.De GSX1250FA en GSX1250FA Touring Edition zullen begin 2010 leverbaar worden in de kleuren: metallic grijs, blauw en zwart.

Vergelijkbare artikelen