FANtv-nl-logo-mobile

De Honda VT750S

Met de VT750S presenteerde Honda in 2010 een geheel nieuw model in de Custom-serie.


De allround twin combineert een nonchalant pulserende krachtbron met gewillige techniek, ongecompliceerde bediening en een stijlvolle uitstraling.Zijn verschijning is traditioneel klassiek, maar zonder tierelantijnen, en wordt afgemaakt met de gedienstige V-Twin-Performance voor alledaags gebruik. De motor oefent aantrekkingskracht uit met zijn slanke vormen en schittert door de soepele bediening.


De compacte en slank gebouwde Twin heeft een aangenaam lage zithoogte (slechts 737 mm hoog). Zo profiteren ook kleinere rijders altijd van goede controleerbaarheid en soepel grondcontact als ze even stilstaan.Cockpit
Het aantal instrumenten is bescheiden, maar volledig aangepast aan het concept van de VT750S. Een centraal geplaatste snelheidsmeter bevat de belangrijkste controlelampjes. Meer hebt u niet nodig voor een nonchalante en stijlvolle voortbeweging op twee wielen.


Frame
Het frame van de VT750S is een bewezen, efficiënte stalen constructie. Een dubbele lus omvat de motor, onder de tank stelt een solide Backbone-buis de noodzakelijke stevigheid veilig. Het niet zo hoog opgetrokken, maar brede stuur ligt goed in de hand en zorgt samen met de gemiddelde zithoogte voor een rechte zithouding.Prestaties
Het vermogen van de 31,7 kW (43 pk) sterke viertakt-twin laat zich doeltreffend zien in het middelhoge toerengebied, wat uitstekend bij het ongecompliceerde en vriendelijke karakter van de VT750S past.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl