FANtv-nl-logo-mobile

Kawasaki ZZR1400

Kawasaki heeft met de ZZR1400 een ongekend krachtige machine in huis.  Deze sport tourer heeft de sterkste Kawasaki-krachtbron ooit tot zijn beschikking.


Ondanks indrukwekkende prestaties, is de motor makkelijk handelbaar. Kawasaki heeft voor deze machine een nieuwe generatie aluminium monocoque frame ontwikkeld. Dit zeer stijve, lichtgewicht frame geeft de motor uitstekende handling-kwaliteiten.


Door de centraal geplaatste Ram Air-inlaat, net zoals bij de Ninja supersport-machines, krijgt de ZZR1400 het onmiskenbare Kawasaki-uiterlijk.


Ondanks zijn 'long and low' uiterlijk heeft de ZZR1400 een ontspannen sportieve zit. Compact maar niet krampachtig. Het stuur is zo gepositioneerd dat de rijder zich niet helemaal hoeft uit te rekken om erbij te kunnen. Het smalle blok zorgt, in combinatie met het monocoque frame en de slanke tank, ervoor dat de knieën zo dicht mogelijk bij elkaar zijn tijdens het rijden. De lage positie van de voetsteunen zorgt voor veel beenruimte.

De motorfiets heeft een instrumentenpaneel met een analoge snelheidsmeter en toerenteller en een digitaal LCD scherm met een benzinemeter, indicator voor de versnellingsstand, dual trip meters, kilometerteller en klok.

Vergelijkbare artikelen