FANtv-nl-logo-mobile

Nooit meer last van onkruid

Ben je het zat om steeds op je knieën het onkruid tussen je tegels weg te halen? Met het onkruidvermijdende Dansand van Beamix hoeft dat gelukkig niet meer.


Als je een terras hebt gelegd kun je er vaak maar even van genieten, want binnen no-time zitten de voegen vol met onkruid. Om het mooi te houden moet je dan om de zoveel tijd op je knieën om dat vervelende onkruid met de hand te verwijderen. Rotwerk, maar het kan ook anders!

Onkruid geen kans
Met het speciale Dansand voegzand van Beamix krijgt onkruid en mos geen kans om te ontkiemen. Onkruid ontkiemt uit bepaalde grondstoffen en juist deze grondstoffen zijn uit dit speciale zand gehaald.


Je kunt Dansand eigenlijk een beetje vergelijken met zand uit de woestijn. Omdat woestijnzand deze grondstoffen ook niet bevat, zul je in een woestijn dus ook nooit onkruid aantreffen.


Vegen
Aanbrengen van Dansand is heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is met een bezem het zand in de voegen te vegen. Doordat Dansand erg compact is, zorgt het naast onkruidbestrijding ook voor stevigheid. Je stenen zullen niet wegzakken en je terras blijft mooi.


Plamuurmes
Om te controleren of de voegen dicht zitten kun je een plamuurmesje tussen de voegen steken. Het mesje mag slechts een paar millimeter in de voeg kunnen. Kan het mes verder, dan moet er extra zand toegevoegd worden.


Regen
Dansand is een natuurproduct, dus milieuvriendelijk. Ook regen is voor het Dansand geen probleem. Door de regen klinkt het in, waardoor het Dansand nog compacter en dus nog steviger wordt. Hierna moet je wel even een nieuw laagje Dansand toevoegen, omdat door het inklinken het volume kleiner wordt.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl