FANtv-nl-logo-mobile

Ontelbaar veel tegels

Tegels heb je in alle soorten, kleuren en maten. Toch zijn de verschillen in het productieproces van tegels niet zo heel erg groot. Gelukkig maar, want zo kun je kiezen uit veel stijlen tegels voor in je tuin.Tegels en stenen bestaan uit een mengsel van zand en grind. Als dit mengsel klaar is, wordt het verdeeld over verschillende mallen. Deze mallen hebben de vorm van de verschillende stenen. Omdat er heel veel mogelijkheden zijn bij dit productieproces kun je heel veel verschillende tegels maken. Bij Excluton kun je kiezen uit drie stijlen: modern, nieuw klassiek en sfeer van nu.


Modern
De stijl MODERN wordt gekenmerkt door gewaagde kleuren en minimalistische vormen. De tegels en sierbestrating in deze stijl hebben een strak, ingetogen en subtiel karakter. Voor wie houdt van een trendy tuin met een soms eigenwijze persoonlijkheid. Wat dacht je van 30 bij 30 tegels in allerlei verschillende felle kleuren: rood, blauw, groen het behoort allemaal tot de mogelijkheden.


Nieuw klassiek
In de stijl NIEUW KLASSIEK zijn authenticiteit en romantiek de kernbegrippen. Een exclusieve selectie authentieke, stijlvolle tegels en sierbestrating. De producten zijn strak met soms frivole elementen en hebben een chique uitstraling. Een regelrechte luxe voor iedere tuin. Wist je dat het tegenwoordig mogelijk is om tegels en sierbestrating van een ingestraald motief te voorzien?


  


Sfeer van nu
De stijl SFEER VAN NU is eigentijds en heeft een warme uitstraling. Dit assortiment heeft veel kleur, ronde vormen en biedt een scala aan creatieve mogelijkheden. Zo ontstaat in iedere tuin een warme, sfeervolle en eigentijdse look. Zo zijn er abbeystones met een prachtige wijnrode kleur, warmer kan bijna niet.


Excluton biedt een keur aan kwalitatief hoogwaardige producten. Of je nu kiest voor sierbestrating, tegels, gebakken materialen of natuursteen. Het is er allemaal. Natuurlijk kun je alle producten onderling combineren om een eigen stijl te creëren waarin je je thuis voelt!

Vergelijkbare artikelen