FANtv-nl-logo-mobile

Haal binnen naar buiten

Het terras is tegenwoordig meer en meer een verlenging van je woonkamer of keuken. Daarom is het belangrijk om je terras goed in te richten. Haal binnen naar buiten!Om je terras sfeervoller te maken heb je goede tuinmeubelen nodig. Een mooie loungeset met een parasol, een terraskachel, een mooie buitenlamp of zelfs een lekker warm thermobad: een echt mooie tuin kan eigenlijk niet meer zonder.


Tuinmeubelen
Kies voor tuin-, serre- en balkonmeubilair in diverse hoogwaardige uitvoeringen. Roestvast staal, aluminium, teakhout, graniet en Textileen, Batyline, Hularo en Raucord kunststoffen, en natuurlijk dit alles in eigentijdse combinaties.


De mooie loungebank van Tribù is bijvoorbeeld een goede keuze. Deze bank is gemaakt van roestvrij staal en is goed bestand tegen weersinvloeden. Net zoals de kussens trouwens, die je in de winter wel even binnen moet halen. Maar ook zonder kussens staat de bank erg mooi in elke tuin. De bank is speciaal door het rvs gecombineerd met zijn strakke rechte vormen. Door de afgeronde kussens krijgt het een iets zachter uiterlijk.Parasols
Ook voor parasollen ben je bij Jos de Groot Buiten op het juiste adres. Kies uit Tuuci, Borek, Sunsquare en Viteo parasols voor dat bijzondere stukje schaduw op je terras. Ook voor parasols heeft de tijd niet stilgestaan. Het design, de materialen en kleuren zijn sterk verbeterd.


Er is voor iedere smaak, bij ieder terras en alle terrasmeubelen wel iets moois te vinden. Weet je niet precies wat je zoekt? Jos de Groot Buiten adviseert je graag.

Vergelijkbare artikelen