FANtv-nl-logo-mobile

Een volledige bouwplaatsinrichting

Steigerhouten meubels, steigerplanken, bouwhekken, dranghekken en stapelpallets. Je vindt er eigenlijk alles wat je nodig hebt voor de gehele bouwplaatsinrichting.Ben je op zoek naar steigerhout? Neem dan eens een kijkje bij ABS Trading. Zij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van bouwmaterieel en alle toebehoren voor steigers en bouwplaatsinrichting.Nieuw en gebruikt
Je kunt terecht voor gebruikt en nieuw materieel. Het voor verkoop aangeboden gebruikte materieel gaat eerst uitgebreid door de werkplaatsen voor een controle. Zo weet je zeker dat al het aangeboden materieel technisch in goede staat is en direct inzetbaar zal zijn voor al jouw projecten en bouwwerken.


Muba
Sinds enkele jaren is ABS Trading tevens importeur van Muba bouwproducten. Je kunt er daarom terecht voor alle soorten stapelpallets, lateiliften, stortkokers, bouwhekken, dranghekken en steigerplanken.


  


Keurmerk
In de compleet vernieuwde webshop kun je 24 uur per dag terecht voor al het bouwmaterieel. Sinds kort mag de webshop en het bedrijf het mkbOK keurmerk voeren. Dit betekent dat ABS Trading volledig voldoet aan de mkbOK keurmerkcode. Zo weet je precies met wie je zaken doet. En mocht er iets misgaan, dan werkt het bedrijf mee aan de geschilbemiddeling door Stichting MKB.

Vergelijkbare artikelen