FANtv-nl-logo-mobile

Schoon en helder vijverwater

Om te zorgen voor een schone en heldere vijver is het hebben van een goede pomp een must. De EasyClear pomp zorgt niet alleen voor helder water maar je hebt gelijk ook een fontein en waterval.


Schoon en helder water
De EasyClear pompen zijn volledig geïntegreerde apparaten met een UV-zuiveringseenheid, filter en een pomp die in de vijver worden geplaatst. Zo krijg je een vijver met mooi, helder en gezond water. Het ultraviolette zuiveringssysteem verwijdert het groen uit het water. Het filter haalt vaste deeltjes weg die ervoor zorgen dat het water troebel wordt en zorgt ook dat het water gezond is voor vissen en planten.

De pompen zijn er in twee verschillende groottes voor vijvers van maximaal 2000 en 4000 liter. Het kleine model produceert een aantrekkelijke fontein en het grotere model kan een aantrekkelijke waterval of een combinatie van een waterval en een fontein produceren.


Eenvoudige installatie
De EasyClear pompen hebben zeer veel kenmerken die ervoor zorgen dat de installatie, de instelling en het onderhoud ervan zeer eenvoudig is. Het gehele apparaat wordt onder water geplaatst zodat er geen moeilijk te verstoppen filtersysteem buiten de vijver nodig is. Verder heeft het apparaat één aansluitsnoer en dat maakt de installatie zeer eenvoudig. Met de EasyClear heb je gegarandeerd helder water.

Vergelijkbare artikelen