FANtv-nl-logo-mobile

Compact Reel: Ideaal voor de tuinslang

Je kent het wel. Je gaat de tuin sproeien: de tuinslang is net te kort, raakt in de knoop of rolt niet meer op. Je bent toe aan een nieuw en handig opbergsysteem. De Compact Reel 2'n1 is de oplossing.De Compact Reels hebben een handig en gemakkelijk oprolmechanisme dat geschikt is voor de kleinere en middel grote tuin. De slang is beschermd tegen beschadiging van buitenaf door zijn ombouwde frame.
Een gemakkelijk oprolmechanisme en een handig kijkvenster zorgen ervoor dat je door minimale inspanning de slang oprolt en gelijk ziet of dit goed gaat. Binnenin bevindt zich een geleidingssysteem dat de slang gemakkelijk helpt af en toe op te rollen, vanuit elke gewenste hoek. Tijdens het oprollen kun je aan de hand van een manuele slangbegeleider ervoor zorgen dat de slang netjes en volledig opgerold wordt zonder dat je de slang hoeft aan te raken.


De inklapbare draaghendel zorgt ervoor dat je de Compact Reel 2'n1 eenvoudig kunt verplaatsen. De Compact Reel 2'n1 is verkrijgbaar in twee modellen. Een staand model en een model dat je zowel op de grond kunt neerzetten als aan de muur kunt hangen. Een unieke sluitbare muurbevestiging zorgt dat je de Compact Reel 2'n1 makkelijk op kunt hangen.

Vergelijkbare artikelen