FANtv-nl-logo-mobile

Nooit meer in de knoop

Altijd als je de planten water wilt geven zit je tuinslang in de knoop. Je bent dan eerst een kwartier bezig en dan kun je pas gaan spuiten. Met de Hozelock autoreel heb je hier geen last meer van.Er verdampt in een warme periode vrij veel water uit de grond, dus is het geen overbodige luxe om je planten regelmatig water te geven. Want zonder water drogen planten immers uit. Vooral nieuwe en kwetsbare planten hebben behoefte aan voldoende water.


Direct sproeien
Wil je niet steeds met een gieter heen en weer lopen, dan is een tuinslang erg handig. En zit die tuinslang om een haspel die buiten aan de muur bevestigd is, dan kun je de tuinslang direct gebruiken. Je hoeft dan nooit meer je tuinslang uit de knoop te halen. Dat scheelt je een hoop tijd en moeite. Kies je voor een haspel? Neem dan wel een gesloten haspel, zodat de slang beschermd is tegen weersinvloeden.


Automatisch oprolsysteem
De Autoreel slanghaspel van Hozelock is niet zomaar een haspel. Het is een automatisch oprolsysteem met een tuinslang van maar liefst twintig meter lang. Je kunt gewoon de slang van de slanghaspel halen en beginnen met water geven. En als je klaar bent wordt de slang netjes voor je opgerold. Je hoeft niet bang te zijn dat dit gelijk al gebeurt als je de slang loslaat, want hij rolt alleen op als jij het wilt. Dit komt door de ratel en het veiligheidsslot.


180 graden draaibaar
Omdat de haspel 180 graden draaibaar is, kun je met de twintig meter-lange tuinslang alle hoekjes van je tuin bereiken. Zo weet je zeker dat je alle planten in je tuin voldoende water kunt geven.

Vergelijkbare artikelen