FANtv-nl-logo-mobile

Boomverzorging zonder ladder

 Eén keer in de zoveel tijd moeten bomen worden gesnoeid. Hoe kom je eenvoudig bij die hoge takken, zonder gevaarlijke snoeipraktijken op een ladder??


Werken op een ladder brengt veel risico's met zich mee, ook al ben je nog zo voorzichtig. Met het 'Boomverzorging zonder ladder'-gereedschap van WOLF-Garten heb je die vervelende ladder niet meer nodig. Je blijft met beide benen op de grond!

De handige Multi-Star gereedschappen klik je eenvoudig op de uitschuifbare Vario-Steel. Zo bereik je een hoogte van bijna zes meter waarop je veilig en handig kunt werken. In deze serie heb je onder andere:


De Multi-Star Boomschaar Profi
Voor nauwkeurig snoeien van takken in elke groeirichting. De gunstige krachtoverbrenging van het viervoudige katrol garandeert een perfect snoeiresultaat bij takken tot een doorsnee van maximaal vier centimeter.


Multi-Star Vario-Beugelzaag
Dit gereedschap is ideaal voor nauwkeurig en eenvoudig zagen van moeilijk bereikbare takken. Het vervangbare, fijne zaagblad kun je 360 graden draaien en is ook geschikt als handzaag.De Multi-Star Steel is er in twee verschillende lengtes. De Multi-Star Vario Steel (ZM-V4) is tussen 220 cm en 400 cm lang en de ZM-V3 heeft een lengte tussen 170 cm en 300 cm.

Vergelijkbare artikelen