FANtv-nl-logo-mobile

Gardena tuingereedschap

Gardena is het meest bekende merk tuingereedschap. De meeste Gardena producten zijn online via één handige website voordelig te koop.

In de Gardena winkel vind je meer dan 250 Gardena artikelen waarvan de meeste (circa 95%) uit voorraad leverbaar zijn. Het gaat daarbij om alle soorten Gardena gereedschap, zoals besproeiingssystemen, grasmaaiers, vijverproducten, zagen en tuinscharen.

 

 

Gardena levert handgereedschap, maar ook heel veel elektrisch gereedschap als elektrische zagen, grasmaaiers en turbotrimmers. In de Gardena winkel zijn deze allemaal voordelig te koop.

Gardena CombiSystem
Gardena CombiSystem is het bekende universele opzetsysteem van Gardena. Op de CombiSystem stelen kunnen verschillende opzetstukken zoals een bezem, een hark of een schoffel worden geplaatst. De Gardena CombiSystem stelen zijn in verschillende maten en materialen (hout of aluminium) verkrijgbaar.

 

 

Gardena Cleansystem.
Het Gardena CleanSystem is een vergelijkbaar systeem voor waterstelen. Hierop kun je tal van borstels plaatsen, bijvoorbeeld om je tuindeuren schoon te maken, maar ook je auto.

Kijk in bovenstaande Gardena winkel voor alle producten

Vergelijkbare artikelen