FANtv-nl-logo-mobile

Skil Lynx elektrische tuinzaag. Ideaal om te snoeien.

De nieuwe Skil Lynx tuinzaag biedt een comfortabele en makkelijke manier om bomen en struiken in vorm te snoeien.

Het is met deze elektrische tuinzaag mogelijk om takken tot 80 mm dik te snoeien zonder fysieke inspanning.

skil-lynx-elektrische-tuinzaag

De Skil Lynx Model 0788 wordt gekenmerkt door een compacte formaat en een geringe gewicht. Daardoor is deze elektrische tuinzaag erg handzaam. Zijn gebruiksgemak is een groot voordeel in moeilijke omstandigheden. Zo is het bijvoorbeeld goed mogelijk om takken boven het hoofd te snoeien, volledig uitgestrekt, met één hand. Ook in nauwe ruimtes zoals tussen de takken, of op een trapladder.

Snelle verwisseling van zaagbladen
Zaagbladen verwisselen gaat makkelijk en snel dankzij het ‘Clic’-systeem van Skil, waar geen speciale gereedschappen of sleutels voor nodig zijn. Het volstaat om de ‘Clic’-hendel in de aangewezen richting te bewegen om het blad te verwijderen, en daarna gewoon een nieuw blad op de juiste plaats te klikken. De Lynx gebruikt standaard reciprozaagbladen van 15 cm die overal verkrijgbaar zijn tegen een lage prijs. Er zijn alvast twee zaagbladen meegeleverd, waardoor de Lynx klaar is voor direct gebruik.

Non-stop vermogen om continu te kunnen doorwerken
De Lynx heeft geen accu die telkens moet worden herladen. Sommigen zullen dit als een nadeel zien, maar het voordeel van een zaagmachine op netstroom is dat het non-stop vermogen biedt wanneer het nodig is. De krachtige motor van 350 watt maakt het mogelijk om snel en efficiënt takken te snoeien zonder noemenswaardige fysieke inspanning.

Nette, ruimtebesparende opbergoplossing
De Lynx tuinzaag is voorzien van de exclusieve ruimtebesparende Skil Easy Storage-oplossing, waardoor deze zaag slechts een beperkte opbergruimte inneemt. De zaag wordt verkocht met een handige opbergmodule, om het gereedschap na gebruik netjes op te hangen aan een wandrail.

Beste tuinwinkels
Deze elektrische tuinzaag kopen? Of ben je op zoek naar andere tuinbenodigdheden? Kijk dan bij de beste online tuinwinkels.

Tags: Tuingereedschap, Snoeien, zagen

Vergelijkbare artikelen