FANtv-nl-logo-mobile

De beste online winkels voor een barbecue

In een gewone winkel kun je kiezen uit een handjevol barbecues. Maar online is de keuze enorm. Met lage prijzen, hoge kortingen en meestal wordt de gekochte BBQ razendsnel gratis thuisbezorgd. Daarom hier de beste winkels om online een barbecue te kopen.

BBQcenter
De BBQ winkel van CoolBlue. Met vaak hoge kortingen op barbecues van Weber, Barbecook, Cadac, Boretti, Grandhall, Outdoorchef, Camoingaz, Cobb, Lotusgrill en andere topmerken. Voor alle soorten barbecues en buitenkeukens. Altijd de volgende dag gratis thuisbezorgd, zelfs op zondag.

BBQ voor Thuis
Houtskoolbarbecues, gasbarbecues, elektrische barbecues, rookovens en buitenkeukens van o.a. Weber, LotusGrill, Eva Solo, Bodum, Campingaz, Cadac, Cobb en Jamie Oliver tegen heel aantrekkelijke prijzen. Voor 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Boven de 50 euro zonder verzendkosten bezorgd.

FonQ
Barbecues van o.a. Weber, Barbecook, Jamie Oliver, Outdoorchef, Campingaz en Cadac, vaak met een flinke korting. Zowel houtskoolbarbecues en gasbarbecues als elektrische barbecues, buitenkeukens, rookovens, plancha's en skottelbraais. Met gratis verzending (vanaf 20 euro).

BBQwinqel
Bij de BBQwinqel vind je het complete assortiment aan barbecues, tuinhaarden en vuurkorven van Weber, maar ook veel barbecues van merken als Barbecook, Grandhall en Cobb. Boven de 50 euro gratis thuisbezorgd.

Redcoon
Redcoon levert barbecues van onder andere Cobb, Landmann, Barbecook, Thuros, Dancook, Campingaz, Steba en Severin. Boven de 50 euro geen verzendkosten.

barbecue online kopen

Tags: Winkel-overzicht, barbecue