FANtv-nl-logo-mobile

Doucheradio en badkamerradio

Douchen en een elektrisch apparaat zoals een radio gaan slecht samen. Je zal je radio (of telefoon) buiten de douchecabine moeten houden. Dat komt de kwaliteit van het geluid zoals je dat hoort niet ten goede. Gelukkig zijn er ook speciale doucheradio's en badkamerradio's.

Neem bijvoorbeeld de portable doucheradio's. Deze radio's zijn waterdicht en voorzien van een muurbevestiging. Je kunt ze dus gewoon in de douchecabine ophangen. Het is geen enkel probleem als ze nat worden. Ook hun bediening is afgestemd op gebruik onder de douche met natte handen. Deze is simpel, de vormgeving van veel doucheradio's doet denken aan een verwarmingsthermostaat.

Let wel op of je ruimte hebt in je douchecabine. Waar in je douchecabine ga je de radio plaatsen? Bedenk goed of je een haakje of een bakje nodig hebt. Uiteraard kan je de radio ook kwijt op de grond van je douchecabine maar de kans dat het daar in de weg staat is groot.

doucheradio

Eenvoudige doucheradio's
Eenvoudige doucheradio's zijn die van Sangean. Deze zijn te koop bij CoolBlue. Sangean biedt FM radio's en digitale radio's die ook DAB+ uitzendingen kunnen weergeven. Het zijn waterdichte draagbare radio's die je in de douchecabine aan een meegeleverde muurplaat kunt ophangen. Je kunt deze radio's ook heel goed gebruiken als je bijvoorbeeld gaat kamperen.

Luxe badkamerradio's en inbouw
Meer geavanceerde doucheradio's koop je op Badkamerradio. Hier kun je ook doucheradio's met CD-speler vinden en speciale speakers voor in de badkamer (inbouw en opbouw). Ook de radio's kun je inbouwen. Deze badkamerradio's zijn (de naam zegt het al) bedoelt voor een luxe badkamer.

De meeste keuze uit doucheradio's en badkamerradio's
Maar voor de breedste collectie doucheradio's en badkamerradio's moet je toch wel in de Badkamerradioshop zijn hier vind je deze radio's in alle soorten. Van waterdichte FM-radio's tot in te bouwen DVD-spelers, digitale radio's en speakers. ook voor badkamertelevisies in deze specialist in badkamer-multimedia het juiste adres.

Tags: badkamer, radio, douche