FANtv-nl-logo-mobile

Multiroom audio systeem. Muziek in elke kamer

Normaal gesproken is de muziek die je luistert alleen in die ruimte beschikbaar. Maar met een WiFi multiroom audio systeem is de muziek draadloos in elke kamer beschikbaar.

sonos fan

Je kunt gewoon van de ene kamer naar de andere lopen en naar verder luisteren naar de muziek. Met een app blader je op je smartphone of tablet door de speellijsten en bestanden op bijvoorbeeld je netwerk, op Spotify of op een usb-stick ergens in het netwerk.

Alle multiroom systemen zijn te vinden bij de Audiostreamershop van CoolBlue. Je vind er recensies, specificaties, voordelen en nadelen, de mogelijkheden van ieder systeem, en natuurlijk de prijzen.

audiostreamer Image Banner 300 x 250

Sonos was de eerste die met een WiFi audio multiroom systeem kwam, maar inmiddels heeft dat succesvolle (en nog steeds populaire) multiroomsysteem navolging gekregen van vele andere fabrikanten. Zo zijn er nu bijvoorbeeld Bose Soundtouch, Denon HEOS, Harman Kardon Omni, Samsung Multiroom, LG Music Flow en Panasonic ALL Multiroom.

Op de bovengenoemde website Audiostreamershop vind je een handige keuzehulp waarin je kunt selecteren welk audio multiroom audiosysteem het best aan je wensen voldoet.

Meer tips?
Schrijf je gratis in voor onze FANmail en ontvang al deze tips in je mailbox.

Tags: audioapparatuur