FANtv-nl-logo-mobile

Kies je eigen keuken

De keuken is misschien één van de meest persoonlijke ruimtes van het huis. De sfeer en uitstraling ervan moet dus in harmonie zijn met de rest van de woning.Juist omdat de keuken zo'n belangrijke ruimte is, moet je voldoende aandacht besteden aan het uitzoeken ervan. Daarom is het erg prettig als je tijdens het gehele traject wordt begeleidt door een persoonlijke adviseur. Deze adviseur is een professional op het gebied van keukens en weet precies waar je op moet letten. De keukenadviseur helpt je vanaf het uitzoeken tot en met de oplevering van de keuken.Alles op papier
Bij het uitzoeken van een keuken wordt niets aan het toeval overgelaten. Met een speciaal computerprogramma kan de adviseur 3D-tekeningen maken, zodat je van te voren precies kunt zien hoe de keuken in jouw huis zal staan. Maar daar blijft het niet bij. Een keukenadviseur zal je natuurlijk ook op de hoogte stellen van de kosten door complete en overzichtelijke offertes op te stellen.


Na de aankoop
Maar ook na de levering is goede begeleiding erg belangrijk. Van demonteren tot tegelen, leidingwerk verleggen en eventuele bouwkundige aanpassingen maken. Alles wordt voor je geregeld. Hiervoor kom je in contact met een professionele keukenmonteur, zodat je nergens meer naar om hoeft te kijken.Ben je op zoek naar een keuken en wil je gebruik maken van al deze service? Neem dan eens een kijkje in een van de zes showrooms van Edmon Keukens. Hier kun je in alle rust een keuken naar jouw smaak uitzoeken. Wil je een moderne, klassieke of toch een designkeuken? Er is keuze te over! En heb je eenmaal jouw keuken gezien, dan levert Edmon Keukens door heel Nederland.

Vergelijkbare artikelen