FANtv-nl-logo-mobile

Koeien in de keuken

Zie je daar die koeien in de wei? Grazend op dat groene gras? Nee je kijkt niet uit het raam, ze staan gewoon pal voor je in de keuken! Niet in het echt, maar op de muur!

Vind je een effen wand te saai? Ben je uitgekeken op tegels? Met het spiksplinternieuwe Pimp Your Kitchen heb je in een handomdraai een originele, op maat gemaakte visual op de achterwand van de keuken.

Mogelijkheden
Kies je voor koeien, grazend in de wei? Of ga je liever voor een rustgevend graanveld? Wil je tijdens het koken uitzicht op het bos, schilderachtige tulpen in de mist of een mooi klaprozenveld? Het kan allemaal. Via de webshop van Pimp Your Kitchen heb je keuze uit allerlei verschillende afbeeldingen.

Kies jouw favoriete visual
Je krijgt altijd eerst een voorbeeld hoe de visual in jouw keuken zal staan. Hierbij wordt ook rekening gehouden met hoeken in de keuken en eventuele lager hangende keukenkastjes. Is alles oké? Dan wordt de visual geprint op gelamineerd materiaal met een kleurbeschermende UV-laag. Hierdoor is het waterbestendig en blijft de originele kleur behouden. Zo wordt je keuken in een keer een kunstwerk.

Vergelijkbare artikelen