FANtv-nl-logo-mobile

Slimme oven

Samsung met een nieuwe combimagnetron die bijzonder slim is. De Smart oven ondersteunt al je culinaire hoogstandjes, bespaart energie en neemt minder plek in de keuken in. Door het stijlvolle design kook je bovendien ook nog op een fraai esthetisch niveau.

 

samsung-smart-oven

 

De Smart oven  - met 45 liter de grootste combimagnetron in de markt - is er op gericht om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Alle overbodige en tijdrovende stappen in de keuken neemt deze combimagnetron van je over. De Smart Sense-technologie detecteert met een sensor de vochtigheid van het voedsel en stelt vervolgens automatisch de meest optimale bereidingsmodus en tijd in.

Met de Smart oven kun je ook op meerdere niveaus in de oven tegelijkertijd gerechten bereiden. Trek in een pizza of taart met een knapperig korstje? Met de revolutionaire ‘Crusty Plate’ geniet je van de meest knapperige pizza’s en krokantste taarten. De Smart oven is bovendien heel onderhoudsvriendelijk, want de keramische coating aan de binnenkant is roest- en krasbestendig, hygiënisch en heel makkelijk schoon te maken.

De Samsung Smart oven is te koop bij de beste elektronicawinkels.

Vergelijkbare artikelen