FANtv-nl-logo-mobile

Echt verse koffie met de Senso Sarista

Koffie van zojuist gemalen koffiebonen, verser en lekkerder kan niet. En nu kan iedereen dagelijks thuis deze versie bonenkoffie drinken, met dan aan Philips en Douwe Egberts.

 

senseo-sarista

 

De koffiebrander en de elektronica-gigant hebben al eerder met de Senseo een revolutie op koffiezet-gebied afgeleverd en nu doen ze dat weer met de Senseo Sarista, een koffiezetter voor thuis waarmee je in een handomdraai koffie zet van versgemalen koffiebonen.

In een minuutje tijd maalt de Senseo Sarista koffiebonen en zet daar een kop heerlijk verse koffie van. Wil je twee koppen of een hele thermoskan vol? Ook dat kan. De Sarista is leverbaar met en zonder koffiekan.

Koffieliefhebbers kunnen kiezen voor meerdere blends koffiebonen. Deze kunnen in een reservoir op de Sarista geplaatst. Wil je een andere smaak koffie? Dan kun je het reservoir gewoon wisselen, ook al is deze nog halfvol. De bonen voor de Philips Senseo Sarista zijn in zes blends te koop.

De Philips Sarista is te koop in twee varianten, de Senseo Sarista Pearl White en de Senseo Sarista Deep Black. verschil is er nauwelijks. Afgezien van de kleur (de ene zwart/wit de ander geheel zwart) is het enige verschil dat er bij de zwarte versie een bijpassende koffiekan wordt meegeleverd. De Pearl White is daarom wat goedkoper, maar de meegeleverde koffiekan past zo goed bij de Senseo Sarista dat deze de meerprijs meer dan waard is.

De Philips Sarista is voordelig online te koop in de webwinkel van BCC.

Vergelijkbare artikelen