FANtv-nl-logo-mobile

Kleurrijke kerstster

Zoek je dit jaar iets anders dan de traditionele rode kerstster? Probeer dan eens een crème, lemon, zalmroze of roze kerstster.

Naarmate de dagen korten is het heerlijk om extra sfeer in huis te brengen. De kerstster mag daarbij niet ontbreken. Met zijn intense kleuren en sterachtige vorm brengt de kerstster licht in de donkere najaars- en winterdagen.

November
De kerstster (ook Poinsettia of Euphorbia genaamd) is een aangename, jaarlijks terug-kerende gast in de wintermaanden. En terecht. Deze prachtige plant met gekleurde schutbladeren heeft geen sterallures en is eenvoudig te verzorgen. Hij is tijdloos en past in ieder interieur. Gewoon in een pot, meerdere mini's op een schaal of stilistisch opgemaakt met takken en bladeren. De kerstster is verkrijgbaar in diverse kleuren zoals crème, lemon, roze, zalmroze en natuurlijk feestelijk rood. Vanaf begin november zijn ze al verkrijgbaar, dus je kunt extra lang plezier hebben van deze kleurrijke plant. 

Groot en klein
Naast de bekende middelgrote woonplant is de kerstster er in meerdere vormen. Kies voor de afwisseling eens mini's in kleine potjes voor een bijzonder accent in de badkamer. Of de kerstster op stam, een prachtig bloeiend boompje, verkrijgbaar met een overweldigen-de hoeveelheid gekleurde schutbladeren. Prachtig om de entree aan te kleden en een warm welkom voor iedereen!

Ga je zelf op visite rond de feestdagen? Geef dan zo'n vrolijk gekleurde kerstster cadeau. Versier hem met kleine kerstballen of wikkel de pot in mooi papier met een rood lint erom. Dat maakt het net even persoonlijker en feestelijker.

Tags: kamerplanten, kerst