FANtv-nl-logo-mobile

Digitaal design

Multimedia is volop in beweging. Strakke, stijlvolle modellen volgen elkaar in rap tempo op. De multimedia collectie van HE design Marcel Wanders is vooral revolutionair.Een magnetron met tv-scherm en geïntegreerde DVD speler. Een bijzettafel die tegelijkertijd een hoogwaardige home cinema set is. Draadloze luidsprekers die opvallen door hun bijzondere vormgeving.


Revolutionaire collectie
De collectie multimedia producten van designer Marcel Wanders en het Nederlandse kwaliteitsmerk Holland Electro belooft een revolutie in het interieur te worden. In elk van de zes ontwerpen komen meerdere functies samen. Het vernieuwende uiterlijk van de producten en de aanwinst voor het interieur staan voorop. In het design herken je de hand van de meester, Marcel Wanders. De bijzondere vormgeving van de collectie doet echter geen concessies aan de techniek. Alle producten kenmerken zich door state of the art technische snufjes.Functie volgt vorm
Niets is wat het lijkt. Of toch wel? Holland Electro Theatre is een bijzettafel, maar ook een hoogwaardige home cinema set. De vier draadloze luidsprekers garanderen een 5.1 digital surround sound. Ook Holland Electro Pandora is een bijzettafel, met binnenin een woofer. Sluit je laptop of mp3-speler aan en uit de twee draadloze speakers klinkt een wall of sound.


Achter het TV scherm van Holland Electro Wave houden zich een magnetron én een DVD speler schuil. DVD'tje erin en kookplezier wordt tegelijkertijd kijkplezier. Holland Electro Merlin en Holland Electro Mathilda bevatten een draadloze antenne, waarmee je muziek vanaf je laptop of mp3-speler uit de ultraplatte luidsprekers Holland Electro Domino laat knallen. Handig: op de memory stick van Merlin kun je bovendien 1 GB aan informatie opslaan.


De collectie wordt voor het eerst gepresenteerd aan het grote publiek op de Woonbeurs in Amsterdam.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl