FANtv-nl-logo-mobile

Veilige Grohne thermostaatkranen

Kranen zijn de belangrijkste onderdelen van een badkamer. Hoe moet je anders douchen of wassen? Maar het hete water van de kraan kan gevaarlijk zijn!

Bij het uitkiezen van de kranen voor de badkamer kun je een gewone warme- en een koude mengkraan nemen. Daarbij kan het water als snel te warm worden en loop je het risico jezelf te verbranden. Maar je kunt ook kiezen voor een thermostaatkraan. Met de thermostaatkranen van Grohe gaan veiligheid en comfort hand in hand. 

Veilig en praktisch
Deze thermostaatkranen worden aan de buitenkant niet warmer dan de ingestelde temperatuur en hebben een temperatuurblokkering. Zo kunnen kinderen de temperatuur niet zomaar voorbij de 38 °C draaien zodat er onverwachts een gloeiend hete straal uitkomt. Ook zorgen de kranen voor een uitstekende temperatuurregeling en ergonomisch bedieningsgemak. Maar niet alleen aan de techniek is gedacht. Ook de buitenkant is erg belangrijk. Het design heeft een ergonomisch modern jasje gekregen.

Cooltouch 
In dat jasje zit meteen een belangrijk veiligheidsonderdeel. Diverse Grohe thermostaatkranen zijn voorzien van GROHE CoolTouch®. Binnen in de thermostaatkraan stroomt er koud water om de warmwaterleidingen heen, zodat de kraan aan de buitenkant nooit warmer wordt dan de temperatuur die je hebt ingesteld. Door dit systeem kun je je niet meer verbranden aan de kraan.

Thermostaatkranen van hoge kwaliteit koop je voordelig bij de SanitairWinkel.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl